Den virtuelle inspirationsdag - om trivsel, forandringer og arbejdsglæde

Athenas og Severin - gratis online event, - 24. marts 2021
Sted Athenas og Severin - gratis online event, Dato og tidspunkt 24. marts 2021 - Kl. 8:15 - 12:00 Tilmeld

Online inspirationsdag om forandringer og arbejdsglæde

Vi vil gerne invitere dig med til en inspirationsdag, hvor du kan opleve 5 af landets bedste foredragsholdere tale om trivsel, forandringer og arbejdsglæde. Arrangementet afholdes som et online event og sendes live fra Severin i Middelfart.

Oplev kommunikationseksperten Rune Strøm i et tankevækkende foredrag om trivsel og personlig udvikling. Erhvervssociolog Rikke Østergaard er klar med et inspirerende oplæg om samarbejde og følelsesforurening på arbejdspladsen, som er baseret på bogen "Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben". Du kan også opleve Tommy Krabbes motiverende foredrag om forandringer, forskellighed og fællesskab, som vil styrke sammenholdet på jeres arbejdsplads. Psykolog Pia Callesen er klar med et forrygende oplæg om personlig trivsel og mentalt overskud - og til sidst er Mads Steffensen klar med en underholdende og aldeles fremragende fortælling, om nogle af de populære radio og tv-programmer han har stået i spidsen for.

Inspirationsdagen afholdes onsdag den 24. marts 2021 fra kl. 8.20-11.50.

Glæd dig til en unik foredragsoplevelse, som vi sender direkte til din computer, tablet eller smartphone. Ved tilmelding nu får du gratis adgang til arrangementet - som du også kan streame, efter det er afholdt. Du er velkommen til at invitere alle dine kollegaer med til dette online event. 

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER: For at vi kan tilbyde en høj streaming-kvalitet, frigiver vi kun et begrænset antal pladser til arrangementet. Når vi rammer vores max lukker vi for tilmeldinger til arrangementet.

PROGRAM
08.20  Velkommen til den virtuelle inspirationsdag
08.30 RUNE STRØM: Kan du mærke din røv Else? - om trivsel og personlig udvikling  LÆS MERE HER
09.15 RIKKE ØSTERGAARD: Vi havde en fest på arbejdet - om samarbejde og relationer  LÆS MERE HER
10.00 TOMMY KRABBE: Forandringer, forskellighed og fællesskab​  LÆS MERE HER
10.45 PIA CALLESEN: Grib livet og slip bekymringerne - om trivsel og mentalt overskud  LÆS MERE HER
11.30  MADS STEFFENSEN: Et aldeles fremragende foredrag​  LÆS MERE HER
11.50  Tak for  i dag

 

Sådan får du adgang til den virtuelle inspirationsdag

  • Klik på tilmeld-knappen*
  • Udfyld tilmeldingsformularen
  • Du modtager en tilmeldingsbekræftelse på den indtastede e-mailadresse
  • Kort før arrangementet starter modtager du et link til vores gratis online event

Har du spørgsmål til Severin, er du velkommen til at kontakte Angelika Rosenberg på tlf. 2466 6842 eller ar@severinkursuscenter.dk. Har du spørgsmål til Athenas, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Alle oplæg er forkortede versioner på ca. 20-30 min. i forhold til normal varighed på 75-90 min. 


*  Ved tilmelding til det gratis online event accepterer du, at Athenas og Severin må kontakte dig med konkrete tilbud, herunder e-mails med inspiration, konkrete tilbud og invitationer til vores kundearrangementer. Du kan altid framelde dig igen. Læs mere om Athenas' nyhedsbreve og datapolitik HER - om og Severins datapolitik HER

Tilmeld